Työnohjaus

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tarkastelua ja jäsentämistä. (Suomen työnohjaajat ryn määritelmää mukaillen)

Työnohjaajana toimintaani ohjaavat restoratiivinen lähestymistapa ja dialogisuuden periaatteet sekä ratkaisukeskeinen ja valmentava työote. Työnohjaajana saat minusta lämpimän, empaattisen ja idearikkaan, mutta samalla jämptin ja määrätietoisesti asioita eteenpäin vievän haastajan.

Ota yhteyttä ›

Palautetta työnohjauksesta

"Jonna on superammattilainen. Hän tuntee työnohjauksen prosessin ja ohjaa yhteistä kulkuamme. Minulla on tunne, että olen turvallisissa käsissä. Hän on aidosti käytettävissäni.

Jonnalla on hyvä energia, hän saa luotua avoimen ja luottamuksellisen tunnelman, jossa on turvallista olla. Hän kysyy ja kuuntelee, eikä aina päästä helpolla. Arvostan erityisesti hänen tapaansa haastaa hienotunteisesti, hän saa minut pohtimaan omia ajatuksiani ja tarinoita niiden takana. Ja niiden vaikutuksia. Hän myös aktivoi toimimaan. Jonna mukavasti varmistaa, että asiat, joihin haluan muutosta, etenee.

Ihan parasta on kuitenkin, että kaiken kaaoksen ja arjen kiireen keskellä, tapaamisemme voimaannuttavat ja tuovat iloa.

Jonna on ihana tyyppi. Hänestä en luovu!"

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita