Sovittelukoulutus

Sovittelukoulutus

Kaipaatko itsellesi tai yhteisöösi sovittelutaitoja? Haastavatko hankalat asiakastilanteet? Kuormittavatko kurjat kohtaamiset? Vai haluaisitko vain oppia lisää kohtaavamman ja kuuntelevamman vuorovaikutuksen taitoja niin kotiin, työhön kuin vapaa-aikaankin?

Kohtaamisen korjaamon koulutukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeesta lähtien. On toiveissasi sitten usean päivän koulutuskokonaisuus, intensiivinen viikonloppu tai joidenkin tuntien työpajatoiminta, ota rohkeasti yhteyttä.

Kohtaamisen Korjaamooni ovat astuneet muun muassa useat kunnat, eri alojen pienet ja suuret yritykset, Suomen Palloliitto, urheiluseurat ja ammattiliitot.

Valitessasi sovittelijaksi minut, saat yhteisöösi helposti lähestyttävän rohkaisijan, joka luo läsnäolon ja sovittelevan kohtaamisen ammattitaidolla teille turvallisen tilan nostaa yhteiseen käsittelyyn haastavimmatkin asiat.

Ota yhteyttä >

Palautetta sovittelukoulu­tuksesta

"Jonnan koulutukset sovittelun maailmaan ovat olleet huikeita matkoja itseeni. Olen joka kerta koulutuksessa ajatellut sitä miten upeaa on päästä haastaman itseään kohti jotain uutta. Jonna on kouluttajana innostava, osaava ja käytännön läheinen. En voi muuta kuin kiittää ja kumartaa, ja vahvasti suositella Jonnaa kaikenlaiseen koulutukseen joka koskettaa sovittelua tai restoratiivista kulttuuria."

Terhi Joki, päiväkodin johtaja, Nurmijärven kunta

 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita